Høykvalitets litiumjernfosfatbatterier

Smart, sikker og pålitelig energi

Vår historie

Litiumjernfosfatbatterier

Super B high-end litiumjernfosfatbatterier (LiFePO4) er utviklet og produsert for å overgå blybatterier på veien, på vannet eller utenfor nettet. Litiumbatteriene våre tilbyr en enorm mengde energi i en liten, lett og vedlikeholdsfri boks som er robust, trygg og pålitelig.

Våre produkter

Litiumbatterier for bobil

Nyt optimal frihet og komfort på turen med litiumjernfosfatbatterier (LiFePO4) fra Super B. 
Å bekymre seg for hvor lenge batteriet vil vare er ikke lenger nødvendig. Super B litiumbatterier tilbyr enorme energireserver, veier betydelig mindre, er enkle å installere og vil vare betydelig lenger enn andre batterier. 

 

Oppdag mer

Litiumbatterier for marine

Super Bs litiumjernfosfatbatterier er designet for å være det sikreste og mest energieffektive batteriet som er tilgjengelig i den marine industrien. De er skreddersydd for de unike kravene til hybrid fremdrift og brettnett.

 

Oppdag mer

Litiumbatterier for industrielle applikasjoner

Super B Lithium Iron Phosphate (LiFePO4) batterier har betydelig større energitetthet, noe som gjør dem til et utmerket valg for materialhåndteringsutstyr som gaffeltrucker, mobile roboter, bakkestøtteutstyr og andre industrielle applikasjoner.

Oppdag mer

Litiumbatterier for powersport

Med våre røtter i motorsport, vet Super B hva som skal til for å utvikle og produsere litiumbatterier som er lette, sikre og pålitelige i ekstreme miljøer.

Oppdag mer